Backup Online
In vergelijking met tapebackup bespaart onze Online Backup u veel tijd en geld. Onze software staat bekend als ‘install-and-forget': als u het eenmaal geïnitieerd hebt, werkt het volledig geautomatiseerd en wordt u per e-mail op de hoogte gehouden van de voortgang.
 
Gemoedsrust
De backups worden automatisch gemaakt, zodat iedere zorg overbodig wordt. U hoeft zelf dus ook nooit meer een medium te wisselen waardoor ook in uw afwezigheid de backup juist blijft verlopen. U kunt backups met elke gewenste frequentie laten verlopen, ongeacht of dit
dagelijks, wekelijks of maandelijks is.
 
Geen investering
Online backup is volledig uitbesteed. Er zijn geen grote investeringen in hardware of software benodigd.
 
Automatische rapporten
De software bevat automatische e-mail notificatie. Backup Online informeert u na elke backupactiviteit, zodat u altijd op de hoogte bent van de status van uw backups. Tevens houden wij uw backup in de gaten via een gecentraliseerd ‘dashboard’ waarin wij van al onze klanten de status van de backup kunnen overzien.
 
100% veilig en exclusief
De backups worden volledig exclusief verzonden en opgeslagen. De data wordt eerst beveiligd en versleuteld en wordt pas hierna verstuurd over een internet verbinding, waarna het wordt opgeslagen in een beveiligd datacenter.