Nemesys, perform better op het gebied van IT, telefonie en cybersecurity

al 32 jaar specialist

Zoals medewerkers het kloppend hart zijn van een organisatie vormen IT, telefonie en cybersecurity de ruggengraat. Het is de basis waarop alle online én offline bedrijfsprocessen draaien. Kies daarom voor een partner die jou en je bedrijf écht kent en die met je meegroeit. No-nonsense en met de beste oplossingen. Kies voor Nemesys.

Creëer samen meer kansen.

Mensen maken wie wij zijn

Als digital business partner helpen wij je graag vandaag kansen creëeren, die je morgen kunt realiseren, zodat je overmorgen succesvol blijft.

Onze diensten

Unieke services waarmee wij jouw business verder kunnen helpen

Betrouwbare oplossingen op elk vlak. Hiermee laten wij jouw organisatie beter presteren.

Waar staat nemesys voor?

  • Alles onder 1 dak

    Onze experts hebben een schat aan kennis over IT, telefonie en cybersecurity. Ze leveren een geïntegreerde totaaloplossing voor jouw organisatie. Jij hebt één vast aanspreekpunt. Wel zo fijn.

  • Maatwerk

    Jouw vraag is ons startpunt. We inventariseren jouw behoeften en gaan dan op zoek naar de beste aanpak. Soms bestaat die al, soms moeten we software ontwikkelen of koppelingen leggen. Linksom of rechtsom komt er een oplossing die past als een handschoen.

  • Toekomst­gericht

    We leveren jou een oplossing die niet alleen vandaag goed werkt, maar ook morgen en overmorgen. Een structuur en inrichting die mee kan groeien met jouw bedrijfsambities en waar nodig ook kan afschalen. Of energiebesparende maatregelen die je snel terugverdient, maar waar je wél lang plezier van hebt.

  • Betrokken

    Wij gaan voor langdurige klantrelaties gebaseerd op vertrouwen. Zo werken we al bijna dertig jaar en zo blijven we dat doen. We bewegen mee met ondernemers – in goede en slechte tijden. Onze continuïteit en stabiliteit zijn ook de jouwe.

Nemesys in cijfers

  • 0

    Jaar ervaring

  • 0

    Medewerkers

  • 0

    Disciplines

Een aantal van onze klanten

Ervaring in de praktijk

Passende oplossingen

Altijd geschikt voor jouw organisatie

Onze wereld

Ontdek alle mogelijkheden