MC Data beschermt u tegen alle Cybersecurity risico's

De gevolgen van een cyberaanval kunnen een ramp zijn voor uw organisatie. Uit onderzoek blijkt dat 1 op de 5 ondernemers, groot en klein, jaarlijks te maken krijgt met een cyberincident. De laatste jaren heeft MC Data steeds meer producten en diensten ontwikkeld om u hier zoveel mogelijk tegen te beschermen.

Risico's aanpakken

Risico's aanpakken

Het aantal kwetsbaarheden in de IT-omgeving neemt toe. In 2021 werden er in Nederland wekelijks 446 bedrijven getroffen door een cyberaanval. Aangezien deze cyberaanvallen steeds complexer en gerichter worden, is proactief reageren belangrijker dan ooit.

Omdat het bijna onmogelijk is om als organisatie zelf dagelijks alles te controleren, zijn er oplossingen beschikbaar die uw organisatie op eenvoudige wijze kunnen ontzorgen.

Vulnerability Management

Vulnerability Management

Door een fout in de hardware of software van een bedrijf kan er een kwetsbaarheid in een systeem zitten. Door deze kwetsbaarheid wordt het systeem blootgesteld aan risico’s, waardoor er misbruik van het systeem gemaakt kan worden.

Dankzij Vulnerability Management worden kwetsbaarheden in het netwerk gedetecteerd en wordt er een plan gemaakt om de zwakke plek te verkleinen. Op deze manier wordt de dreiging op een cyberaanval verminderd.

Honeypot

Honeypot

In de ICT-wereld worden Honeypots gebruikt om hackers en virusmakers te lokken. Dit gebeurt door met opzet een kwetsbaar systeem te plaatsen in een netwerk met interessante informatie voor cybercriminelen.

Er is geen reden voor legitieme gebruikers om toegang te krijgen tot de Honeypot, waardoor iedere poging tot communicatie als vijandig wordt beschouwd. Honeypots geven bedrijven tijdig een waarschuwing wanneer een hacker gedetecteerd wordt, waardoor de aanvaller geen kans krijgt om toegang te krijgen tot de gegevens.

Email-domeinbeveiling

Email-domeinbeveiling

Wij begrijpen dat het opstellen van een gedegen security of digitaal transformatiebeleid een vak apart is. Voor veel organisaties is het een uitdaging om dit intern in te vullen. Het vereist zeer specialistische kennis en het is niet altijd een full-time functie. Onze Cyber Security specialisten zeer ervaren in het adviseren in- en het begeleiden van security en digitale transformatie projecten in zowel kleine als grote organisaties.

Word jij onze nieuwe collega?
Bekijk de vacatures

Vragen over de Cybersecurity van uw onderneming? Stel deze gerust via ons contactformulier.