De Helpdesk van MC Data staat voor u klaar

Geen probleem is te groot voor onze helpdesk. U neemt contact op, en zij zorgen voor zowel de oplossing als een begrijpelijke rapportage via ons ticketsyseem.

Onsite Support

Onsite Support

Alleen maar op afstand is ook niet alles. Soms wilt u gewoon dat er even iemand écht naar het probleem komt kijken. Daarom kunnen onze medewerkers -indien gewenst- ook bij u op locatie (onsite) ondersteuning bieden.

U heeft immers niet altijd zin om lang met een helpdesk medewerker aan de lijn te zitten en zelf alle handelingen uit te voeren. U wil liever uw tijd aan uw eigen organisatie besteden!

Wij snappen dat bij MC Data natuurlijk als geen ander en nemen u dan ook graag deze zorgen uit handen. Laat het over aan de experts. Laat het over aan MC Data.

Remote Support

Remote Support

Aan Onsite support zit natuurlijk wel een prijskaartje. Of misschien wilt u gewoon direct een oplossing, en kunt u simpelweg niet wachten tot onze support medewerkers langs kunnen komen. Voor dit soort situaties is er gelukkig Remote Support.

Doormiddel van het gebruik van onze Remote Support applicatie kunnen wij uw computer op afstand bedienen. U geeft ons toegang tot uw computer, en wij zullen vervolgens het probleem voor u gaan analyseren en adequaat oplossen.

Download de applicatie gratis voordat u contact opneemt, zodat onze Heldesk u direct van dienst kan zijn.

Word jij onze nieuwe collega?
Bekijk de vacatures

Heeft u een vraag voor onze Helpdesk? Stel deze gerust via ons contactformulier.