Kom meer te weten over ons

Lokaal is MC Data al meer dan 30 jaar een begrip op het gebied van ICT en Telecom. Maar dat word je natuurlijk niet zomaar! Voor eenieder die nog niet zo bekend is met MC Data leggen we graag uit wie wij zijn.

Waar het begon...

Op 1 augustus 1992 startte een bedrijfje, op een zolderkamer aan de Marter in Hellevoetsluis: MC Data. Het begint als éénmanszaak en specialiseert zich op het gebied van computers en alle toebehoren. Na 5 jaar, in 1997, wordt de zolderkamer te klein en verhuist het bedrijf naar de Einsteinweg te Hellevoetsluis, waar ook de eerste medewerkers worden aangenomen.MC Data blijft doorgroeien en 2008 verhuist MC Data opnieuw. Ditmaal naar de nieuwbouwlocatie aan de Pascalweg te Hellevoetsluis. Het pand waar we nu nog steeds zitten.

In 2018 neemt MC Data het bedrijf DTA Telecom over, een bedrijf dat zich dan vooral specialiseert in telefonie en bekabeling. Ook wordt zusterbedrijf Voornenet ingelijfd, het onderdeel wat zich volledig richtte op internetverbindingen, domeinnamen en hosting. Na het integreren van deze bedrijven mocht MC Data zich een ‘full service provider’ noemen. Een betrouwbare IT-Partner welke totaaloplossingen kan bieden voor zowel grote als kleine bedrijven.

In 2022 wordt MC Data opgenomen in de Techone groep waardoor we deel uitmaken van het snelst groeiende ICT bedrijf van Nederland!

Waarom MC Data?

icon

Complete ontzorging

Indien gewenst nemen wij voor u de gehele ICT hardware, software, telefonie en de helpdesk onder ons beheer.

icon

Eerlijke tarieven

Tijd is geld. En niemand houdt van wachten. Snelle responstijd en een bekwame helpdesk zorgen (ook bij u op de werkplek) voor een optimaal werkend ICT platform.

icon

Preventieve monitoring

Door middel van het gebruik van de Cloud kunnen wij uw ICT platform monitoren en op afstand (indien noodzakelijk) preventief handelen.

icon

Uitgebreide rapportage

Bij iedere handeling die wij voor u uitvoeren krijgt u van ons een duidelijke, uitgebreide rapportage. Geen verzonnen uren dus, verstopt achter verwarrende vaktermen.

icon

Duidelijke afspraken

De basis van onze relatie.

icon

Slim & Veilig

Doordat wij vaak net even anders kijken naar uw ICT behoeften, kunnen wij u vaak een iets ANDERE, SLIMMERE, maar vooral VEILIGERE oplossing bieden voor uw ICT vraagstuk.

Word jij onze nieuwe collega?
Bekijk de vacatures

Geïnteresseerd in onze diensten?