Onze VoIP- en Telefonie diensten

Een afgelegen strand in niemandsland, of een druk kantoor in de de Randstad? Dat zou niet uit moeten maken wanneer het op telefonie aankomt. U wilt simpelweg bellen en gebeld worden waar en wanneer u dat wilt. Met de VoIP & Telefoniediensten van MC Data bent u 24/7 bereikbaar, of het nou via uw mobiele telefoon is, de vaste telefoon, of beide.

icon

VoIP

Hosted VoIP, of ook wel een Cloud telefooncentrale, vereist geen grote investeringen, maar biedt u wel de bijna oneindige mogelijkheden van VoIP. Hosted VoIP is schaalbaar en uw organisatie is overal 24/7 bereikbaar. In de meeste situaties maakt u zélfs nog een besparing op uw huidige telefonie kosten!

icon

Mobiel

MC Data is een officiële dealer van Telecombinatie. Hierdoor zijn wij in de gelegenheid om van bijna alle telecom providers de mobiele producten aan te kunnen bieden. U krijgt dus altijd een onafhankelijk en eerlijk aanbod van ons, zodat u de beste keuze kunt maken voor uw persoonlijke situatie.

icon

Vast-Mobiel integratie

Het beste gecombineerd. Uw vaste abonnement, samen met uw mobiele abonnement in één handige bundel. Dit is goedkoper in de maandlasten en daarnaast ontvangt u ook nog eens dagelijks een duidelijk online overzicht van uw verbruik. Dat bespaart u weer administratieve handelingen!

Word jij onze nieuwe collega?
Bekijk de vacatures

Benieuwd of wij u kunnen voorzien in uw Telefonievraagstuk? Neem contact op via ons contactformulier.