De VoIP & Telefonie diensten van MC Data

Een afgelegen strand in niemandsland, of een druk kantoor in de de Randstad? Dat zou niet uit moeten maken wanneer het op telefonie aankomt. U wilt simpelweg bellen en gebeld worden waar en wanneer u dat wilt. Met de VoIP & Telefoniediensten van MC Data bent u 24/7 bereikbaar, of het nou via uw mobiele telefoon is, de vaste telefoon, of beide.

icon

VoIP

Hosted VoIP, of ook wel een Cloud telefooncentrale, vereist geen grote investeringen, maar biedt u wel de bijna oneindige mogelijkheden van VoIP. -Schaalbaar- 24/7 bereikbaar- Waar dan ook- En in de meeste situaties ook nog een besparing op de huidige telefoon kosten!

icon

Mobiel

MC Data is dealer van de Telecombinatie organisatie hierdoor zijn wij in de gelegenheid om van bijna alle telecom providers de mobiele producten aan te kunnen bieden. Dus u krijgt altijd een onafhankelijk en eerlijk aanbod van ons, zodat u de beste keuze maakt voor uw persoonlijke situatie.

icon

Vast-Mobiel integratie

Het beste gecombineerd. Uw vaste abonnement, samen met uw mobiele abonnement in 1 handige bundel. Goedkoper in de maandlasten en daarnaast ook nog eens een duidelijk -dagelijks- online overzicht van uw verbruik. Dat bespaart u weer wat administratieve handelingen!

Word jij onze nieuwe collega?
Bekijk de vacatures

Benieuwd of wij u kunnen voorzien in uw Telefonievraagstuk? Neem contact op via ons contactformulier.