MC-DATA LEVERT DE VOLGENDE DIENSTEN

CLOUD & VPS

Anytime - Anywhere zijn de kernwoorden in de moderne ICT omgeving. De server omgeving is niet meer fysiek bij u aanwezig en is 24/7 -veilig- online bereikbaar. Of het nu gaat om co-locatie of volledig uitbesteden van uw server en/of werkplek wij faciliteren dit voor u. 

BACKUP ONLINE

Uiteraard is een backup belangrijk maar we willen niet afhankelijk zijn van een menselijke handeling. Ons advies is dan ook om de dagelijkse backup te automatiseren. Uiteraard krijgt u een uitgebreide rapportage en monitoren wij uw backup. 

MANAGED ANTI VIRUS

De computer beveiligen met een anti virus product is een standaard verplichting. MCData gaat echter verder. Wij houden via het internet uw beveiliging in de gaten. Lukt het een kwaadwillend iemand om uw beveiliging uit te schakelen dan zien wij dit en kunnen direct handelen.

MONITORING

De ICT van vandaag is complex wij bieden u de mogelijkheid om d.m.v. onze montitor software uw netwerk in de gaten te houden. Mocht er een (ver)storing zijn dan kunnen we direct handelen en de (ver)storing verhelpen voordat u het zelf mogelijk ervaart.

INTERNET ACCESS

UMTS (3G en 4G) - Wi-Fi - Adsl - Vdsl - Glasvezel - Cai - Straalverbinding kortom alle mogelijkheden om toegang tot het internet te maken wij leveren en onderhouden het. Indien u dit wenst kunnen wij een "fall-back" internet lijn opzetten zodat u altijd toegang heeft tot het internet.

DOMEINDIENSTEN

Uw eigen domeinnaam, zakelijk is dit uiteraard een vereiste. MCData kan dit voor u aanvragen, opzetten en onderhouden. Indien gewenst kunt u dit zelf beheren in ons eigen online "control-panel" en anders nemen wij deze zorgen voor u onder ons beheer.