De ICT diensten die MCData levert

We hebben een ruim aanbod aan diensten, voor werkelijk iedereen. Van ZZP'er tot een volledig tuinbouw-bedrijf; In combinatie met onze heldere afspraken bent u verzekerd van een betrouwbaar netwerk met een snelle service in elke situatie.

icon

Cloud & VPS

Anytime - Anywhere. De kernwoorden in iedere moderne ICT omgeving. De server omgeving is niet langer fysiek bij u aanwezig en is 24/7 -veilig- online bereikbaar. Of het nu gaat om co-locatie of volledig uitbesteden van uw server en/of werkplekken, wij faciliteren dit voor u.

icon

Backup online

Uiteraard is een backup belangrijk, maar we willen niet 100% afhankelijk zijn van een menselijke handeling. Ons advies is dan ook om de dagelijkse backup te automatiseren. Uiteraard krijgt u een uitgebreide rapportage en monitoren wij uw backup.

icon

Managed Antivirus

De computer beveiligen met een antivirus product is tegenwoordig wel een verplichting. MC Data gaat alleen nóg een stapje verder. Wij houden realtime, online uw beveiliging in de gaten. Wij kunnen dus direct handelen wanneer dat vereist is.

icon

Monitoring

De ICT van vandaag is complex wij bieden u de mogelijkheid om d.m.v. onze monitoring software uw netwerk in de gaten te houden. Mocht er een (ver)storing zijn dan kunnen we direct handelen en de (ver)storing verhelpen voordat u het zelf mogelijk ervaart.

icon

Internet Acces

4G - Wi-Fi - Adsl - Vdsl - Glasvezel - Cai - Straalverbinding, kortom; hoe u ook wilt verbinden met het internet: wij leveren en onderhouden het. Indien u dit wenst kunnen wij een "fall-back" internet lijn opzetten zodat u ook echt altijd toegang blijft houden..

icon

Domeindiensten

Uw eigen domeinnaam; zakelijk een echte vereiste. MC Data kan deze voor u aanvragen, opzetten en onderhouden. Indien gewenst kunt u dit uiteraard zelf beheren in ons eigen online Control Panel en anders nemen wij deze zorgen voor u onder ons beheer.

Word jij onze nieuwe collega?
Bekijk de vacatures

Wilt u meer weten over onze ICT Diensten? Stel uw vraag via ons contactformulier.