Onze ICT diensten

MC Data heeft een ruim aanbod aan diensten. Van ZZP’er tot een volledig tuinbouwbedrijf; onze diensten zijn voor iedereen. In combinatie met onze heldere afspraken bent u verzekerd van een betrouwbaar netwerk met een snelle service in elke situatie.

icon

Cloud & VPS

Anytime - Anywhere. De kernwoorden in iedere moderne ICT omgeving. De server omgeving is niet langer fysiek bij u aanwezig en is 24/7 -veilig- online bereikbaar. Of het nu gaat om co-locatie of volledig uitbesteden van uw server en/of werkplekken, wij faciliteren dit voor u.

icon

Backup online

Een backup is uiteraard belangrijk. We willen echter niet 100% afhankelijk zijn van een menselijke handeling. Ons advies is daarom om de dagelijkse backup te automatiseren. Wij monitoren uw backup en zullen tevens een uitgebreide rapportage aanleveren.

icon

Managed Antivirus

De computer beveiligen met een antivirus product is tegenwoordig een vereiste. MC Data gaat echter nóg een stap verder. Wij houden realtime, online uw beveiliging in de gaten. Wij kunnen dus direct handelen wanneer dat vereist is.

icon

Monitoring

De hedendaagse ICT wereld is complex. Daarom bieden wij u de mogelijkheid aan om door middel van onze monitoringsoftware uw netwerk in de gaten te houden. Mocht er een (ver)storing zijn, dan kunnen we direct handelen en de (ver)storing verhelpen voordat u het zelf mogelijk ervaart.

icon

Internet Acces

4G - Wi-Fi - Adsl - Vdsl - Glasvezel - Cai – Straalverbinding. Hoe u ook wilt verbinden met het internet, wij leveren én onderhouden het. Wij kunnen tevens een "fall-back" internet lijn opzetten, zodat u echt altijd toegang blijft houden.

icon

Domeindiensten

Een eigen domeinnaam is zakelijk gezien een echte vereiste. MC Data kan deze voor u aanvragen, opzetten en onderhouden. Indien gewenst kunt u dit zelf beheren in ons eigen online Control Panel. Uiteraard is het ook mogelijk dat wij deze zorgen voor u overnemen onder ons beheer.

Word jij onze nieuwe collega?
Bekijk de vacatures

Wilt u meer weten over onze ICT Diensten? Stel uw vraag via ons contactformulier.